BRÖLLOP – EN DAG ATT FIRA

Låt oss, med vår långa erfarenhet av bröllop, hjälpa er att få den kväll ni drömmer om. Oavsett om ni väljer att vara hos oss på Lilla k's Trädgårdskök eller har en egen lokal älskar vi att se till att middag och fest blir ett oförglömligt minne! Vi har genom åren hjälpt många par med deras tillställningar, allt från små intima middagar till stora fester.

BRÖLLOPSPAKET

Ingen fest är den andre lik, och så ska det vara. Alla blivande par har olika önskemål, drömmar och förutsättningar. Till er hjälp har vi två paket som efter ett möte anpassas och offereras för just er fest. När ni har hittat ett paket som passar er så bokar vi ett personligt möte där vi kan sitta ner och i detalj gå igenom vad just ni behöver. Kostad för middagsmeny/buffé tillkommer utöver paketpriset. 

Bröllopsfest på Lilla k's Trädgårdskök

· Två planering- & rådgivningsmöten

· Löpande korrespondens via mail & telefon

· Exklusiv tillgång till lokalerna mellan kl 18-01

· Vackert dukade bord med linnedukar samt tygservetter

· Blommor, grönt och levande ljus på borden

· Placeringskort samt placeringskarta

· Dekorerad lokal med vita vimplar & ljusslingor

· Ljud & ljus för DJ/dansgolv

· Personal för bordsservering/bar

· Städning

I lokalen finns toaletter, bar, restaurang och dansgolv. Sommartid finns även en Trädgårdsbarbar samt BBQ-kök ute under tak. 

Lokalhyra 30–50 pers: 19 500:-

Lokalhyra över  50 pers: 15 500:-

Kostad för middagsmeny/buffé tillkommer utöver paketpriset. Två

Catering av mat till annan lokal

· 2 st planering- & rådgivningsmöten

· Resa till & inspektion av lokalen innan festen

· Transport inom Bollnäs

· Löpande korrespondens via mail & telefon

· Personal för matlagning samt servering från förrätt till tårta

· 2 kockar 

· 1 servis per 15 gäster

Grundavgift 30–50 pers: 12 500:-

Grundavgift 50–80 pers: 15 500:-

Grundavgift 80–120 pers: 17 500:-

Kostad för middagsmeny/buffé tillkommer utöver paketpriset. 

Detaljer som skapar magi

Vi erbjuder bröllopsmenyer som passar till små som stora middagar och bröllopstårtor för alla smaker. Det är de små detaljerna som gör skillnaden och vi hyr ut det mesta som behövs för att skapa en festlig stämning. Hyr ljusslingor, porslin och dukar av oss.

Psst...

… Passa på att prata blommor med våra grannar på Mockabackes Trädgårdscenter. De har lång erfarenhet av brudbuketter och blomsterarrangemang. 

… Håll din fest under januari, mars, september, oktober eller november på Lilla k’s så ger vi 10% rabatt på mat & tårta. Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Bröllopsmiddag i lantlig idyll

Vi kommer gärna till er och serverar en fantastisk bröllopsmiddag på er speciella plats. Vi älskar att se nya lokaler och vem tackar nej till att få jobba i en sån här vacker lada för en kväll? Inte vi, vi säger ett rungande JA! 

catering bröllopsmiddag

Utvald secondhand & vintage

Letar du fortfarande efter den rätta bröllopsklänningen eller kostymen? Den kanske hänger hos oss! Här hittar du utvald secondhand och vintage, allt från porslin till just bröllopsklänningar. Vi älskar fina saker och hänger ständigt fram nya fynd.

Bröllopsklänning
Bröllopsmiddag

Bröllopsmiddag på Lilla k

Allt som kan tänkas behövas på en och samma plats. Ha bröllopsmiddagen hos oss och lägg tiden på varandra istället. Vår restaurang passar utmärkt för sittande bröllopsgäster och ett gungande dansgolv. Boka in ett bröllopsmöte hos oss och vi skapar bröllopsfesten ni drömmer om.

bröllopstårta

Kronan på verket

Våra bröllopstårtor bakas i vårt bageri av vår erfarna konditor. Välj mellan flera olika tårtor och smaker, från klassisk prinsesstårta till chokladtårta med tryffel. Mums!

Bröllopsbokning & förfrågningar