Lilla k's Trädgårdskök

LEDIGA JOBB

Kockar

Vi söker fler kockar för heltidsanställning och kan erbjuda bra arbetstider på en trevlig arbetsplats.

Du är kompetent och erfaren, gärna utbildad. Du behärskar varierad matlagning, är positiv och glad. Bra om du gillar BBQ då vi grillar mycket på sommaren. Lilla k’s står för god mat och härlig miljö. Vi lagar mat och bakar från grunden, möter våra gäster med ett leende och vi brinner för det vi gör.

Vi söker en erfaren kock som ska laga mat i vårt härliga och kreativa kök. Arbetet kräver erfarenhet. Du måste kunna jobba helt självständigt och behärska en allsidig matlagning av kalla och varma rätter, lunch, a la carte, bufféer, viss brödbakning, smörgåsberedning, catering mm. Detta jobb är inget för en nybörjare.

Köksteamet på Lilla k’s består av köksmästare samt 5 kockar. Vi behöver dig som är kreativ och kunnig, glad och positiv. Du är inte främmande för att tänka nytt, grönt, hållbart och inspirerande.

Gänget som jobbar på lilla k’s är ett härligt och välkomnande gäng. Kom och jobba med oss!

Konditor

Vi söker en ny konditor på heltid

Du är erfaren och kan baka det mesta. Om du känner till oss vet du du att vi har gott och härligt fika och många fikasugna gäster. Här bakas bullar, tårtor, go’bitar och annat i högt tempo. Även en och annan bröllopstårta.

Kontakta oss om du är intresserad! Berätta lite om dig själv och vad du kan och har gjort innan.

Extra kassa- och serveringspersonal

Vi söker fler som kan arbeta extra i kassa, café och servering.

Du måste ha erfarenhet från arbete på restaurang, gärna ha kassavana samt kunna jobba med espressomaskin. Vi har oftast behov på helger samt vissa kvällar vid evenemang och fester. Helst över 18 år.

Kontakta oss om du är intresserad! Berätta lite om dig själv och vad du kan och har gjort innan.

Jobba hos oss
Välkommen att skicka in en ansökan till oss!