CATERING & FEST

Vi hjälper dig med ditt kalas! Behöver du porslin? Mat? Servering? Lugn, vi har och erbjuder allt som behövs för ett lyckat galej. Vi arrangerar både små och stora kalas och har många års erfarenhet av festliga tillställningar.

FLEXIBELT, BEKVÄMT & PÅLITLIGT

Ta med dina gäster till oss eller så kommer vi till er. Oavsett plats så ser vi till att du och dina gäster serveras smarrig mat och får god service. Du väljer själv hur mycket vi ska hjälpa till och vad som ska serveras. Vi hjälper dig med allt från dopkaffe i en skogsglänta till bröllopsmiddag på den där speciella platsen.

Vi har lång erfarenhet av att arrangera alla typer av tillställningar och hos oss är inget omöjligt. Vi gillar att fixa det oväntade, så berätta om dina visioner för oss!

Trädgårdsköket –
en plats för festligheter

Trädgårdskökets härliga växthusmiljö står redo för dig som vill ställa till med fest eller annat evenemang. Det går att boka våra lokaler året runt och vi erbjuder många flexibla lösningar. Hos oss har det hållits vigsel, fest, teater, föreläsningar, konserter, nattklubb och workshops (plus lite till).

Vi har ljud- & ljusanläggning för livemusik, dans & föredrag. Sommartid har vi en underbar uteservering med tak som rymmer 150 sittande personer. Där erbjuder vi både BBQ-kök & Trädgårdsbar. Perfekt för en kväll att minnas!

Catering –
Lilla k på vift

Vi kommer till dig och dina gäster med god mat, smarrigt fika och professionell servering. Vi är van att anpassa oss efter platsen vi är på och hitta lösningar som passar för just er tillställning.

Bjud dina gäster på buffé, grillat eller en värmande soppa. Vi har många färdiga menyer, bufféer och sötsaker som passar perfekt att ta med till er.

Mat & fika för catering & fest

Menyer som passar till allt och alla! Vi har både à la carte och buffémenyer som är anpassade för catering och fest. Det går också bra att beställa fika från caféet tillsammans med vårt goda kaffe från LYKKE. Valmöjligheterna är många och vi hjälper dig gärna med råd och rekommendationer.

Här har vi samlat alla våra menyer, spana in alla läckerheter »

Behöver du hjälp med kalaset?

Skicka ett meddelande till oss och beskriv vad du behöver hjälp med. Vi återkommer till dig så snart som möjligt med förslag och idéer.